2 Kasım 2015 Pazartesi

NELER İZLEDİK/14...

   Herkese merhabalar... Tatil bitti, seçim gitti... Ülkem hala aynı kalmaya devam ediyor. En azından burada kötü şeylerden değil iyi şeylerden bahsedelim, hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam edelim, at gözlüklerimizi çıkartmayalım...

   Karamsarlığa düşmeden size bu hafta için 2 film önerisinde bulunacağım.




  Pixels... Çok tatlış bir film :) Çizgi film sanıp izlemesek düşüncesiyle açtık ama Adam Sandler'ı görünce baya şaşırdım itiraf etmeliyim. 80li yılların atari oyun ustaları günümüzde dünyaya savaş açan uzay saldırılarına yine aynı oyunlarla mücadele ediyorlar. Pixel ler dünyayı istila ediyor :) " 1980'li yılların unutulmaz figürleri Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamansoff ve Eddie "Ateş Püskürten" Plant, atari salonlarında dünyayı binlerce kez kurtardılar ve şimdi dünyayı ilk kez gerçekten kurtarmak zorunda kalacaklar. Uzaylılar, atari oyunlarının video yayınlarını keşfedip bunları gerçek birer savaş ilanı zannederek video oyunları aracılığıyla Dünya'ya hücum ederler. ABD Başkanı Cooper'ın PAC-MAN, Donkey Kong, Galaga, Centipede ve Space Invaders'ın saldırılarını engellemek ve dünyayı kurtarmak için video oyunu kahramanlarından yardım istemek dışında bir şansı kalmamıştır. Teğmen Violet Van Patten ise onlara benzersiz silahlar temin ederek ekibe katılacaktır."



   Hitman: Ajan 47 " Uzun yıllar süren bir araştırma sürecinin ürünü olan, üst düzey yeteneklere sahip bir ölüm makinesi, boynunun arkasında yer alan barkod dövmesinin son iki hanesinde yazan numarayla, "Ajan 47" olarak tanınmaktadır. Güç, hız ve zeka anlamında tam bir başarı örneği olan bu suikastçının yeni görevi ise kendisinin gizemini çözüp aynı formül üzerinden bir katil ordusu yaratmaya çalışan bir mega şirkete karşı harekete geçmektir. Katia adında genç bir kadının yardımını alacağı bu süreçte Ajan 47 şaşırtıcı köklerini keşfedecek ve epik bir savaşın içine atılacaktır." Bu filmde Zachary Quinto daha önce hangi filmde oynadığını bulmak için oldukça düşündüm. Star Trek den tanıdığımız Bay Spock :) Bu filmdede hayran olduğumu itiraf etmeliyim. 


   İzlemediyseniz 2 filmide öneriyorum. İyi seyirler şimdiden :)  





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder