25 Kasım 2015 Çarşamba

37.İSTANBUL MARATONU...


   Maraton biteli oldukça uzun zaman oldu. Ben yazmayalı da çok oldu ama alışmışsınızdır benim bu hallerime :) Uzun yoğun günler, gezmeler, tozmalar kış gelince biraz rafa kalkar gibi oldu. Son son da bir maraton patlattık, bir parti yaptık birde 3 haftadır üst üste tiyatroya gittik. Bende sizinle paylaşmaya maratondan başlamaya karar verdim. Bugün maraton yarın parti :) 

    Maratona dair resimlerle ufak yazılar paylaşacağım sizlerle. 




Süper güvenlik önlemleri olmasa da kazasız belasız atlattık maratonu. Ama İstanbul Büyükşehir Beld. oldukça uğraşmış. Güzel bir etkinlik oldu bizce. 4 arkadaş gittik. Trafikte çok sıkıntı yaşamadık açıkçası. Zaten yaşasakta Boğaziçi köprüsünü yürüyerek geçmek değerdi. Açılışta Burak Kut, Hakan Peker, Yeşim Salkım bizim gördüklerimizdi. 




Köprü sallanmadı :) 






Manzarayı anlatmaya gerek yok sanırım. Hele de mis gibi havada... 


Boyuna posuna bakmadan maratona katılmış arkadaş :) 



Burası Türkiye... :) :)




Yürüdük bitti. Biz bitirdik ama köprü hala tıklım tıklımdı. 






Taksim, Karaköy, Fatih gezdik tabii ki yürüyüşten sonra.


Fatih Küçük Said Kebapçısı... Vazgeçilmezimiz her gittiğimizde mutlaka gideriz acayip bir lezzet ve inanılmaz bir hizmet var. Gitmediyseniz mutlaka ama mutlaka gidin. Yürüyüşte yaktığımız kalorileri almasak olmazdı :) 




   Maraton sayesinde güzel anlar yaşadık. Hem manzara hem lezzet hem de keyifli bir gezinti yaptık. Seneye katılır mıyız bilmiyorum ama hayatımızda çok güzel bir anı olacağı kesin... 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder