6 Haziran 2016 Pazartesi

PARTY TİME... :) :)

   
   Başlığı yazarken Cem Yılmaz'ın bir gösterisinde söylediği gibi " gülücük gülücük smile " ekleyesim geldi :D Bizim için ailemize yeni katılacak ufaklık için önemli bir gece yaşadık haftasonu. Sıcağı sıcağına da sizlerle paylaşmak istedim. Eee Buse Terim bile bebeğinin cinsiyetini açıkladı ben eksik kalmayayım :) 

    24. haftamın bitişine denk gelen şu günlerde daha önceki yazımda yazdığım gibi arkadaşlarımız için ufak bir parti organizasyonu hazırlamaya başlamıştım. Cumartesi geceside hepsinin desteği ile çok harika bir akşam geçirdik. Çok yoruldum ama gerçekten mutlu oldum. Önce geceden fotoğraflar sonraaaaa bebeğimizin cinsiyeti :D :D



Masamız pembe ve mavi oldu... 




İkramlarımız; sarma, poğaça, makarna salatası, patates salatsı, boşnak böreği, bisküvili toplar, beze, midye böreği, kanepe ve yaş pasta oldu. 






Bir adet heyecanlı anne ve baba adayı :) 
 



veee bizzz :): ) Bütün arkadaşlarımızdan beyaz giyinmesini istedim :) ama ben siyah bir elbise giydim ki farkım olsun :) 



Merdivenlere sığabildiğimiz kadar artık :) 

    Partimiz böyle bol gülmeli bol yemeli ve bol fotolu geçti :) Sağ olsun bütün arkadaşlarım elleri kolları dolu geldi. Hepsine bir kezde buradan çoookkkkkk teşekkür ediyorum. 

     Bebişimizin cinsiyetini açıklarkende arkadaşlarımıza önce yapmış oldukları anket sonuçlarını söyledik sonrada hepsine kendi hazırladığımız kazı kazan kartlarını dağıttık :) veeee sonuçççççç :) :) :)


ERKEK :) Bir oğlumuz olacak inşallah Allah nasip ederse sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak için gün sayıyoruz. 

   İşte böylece evde kendi imkanlarımla hazırladığım her şeyi ile tek tek ilgilendiğim ve yaptığım güzel bir organizasyon oldu umarım gelen dostlarımızda beğenmişlerdir. ( Kazı kazan yapımı ve dağıttığım minik hediyeler postu sonra) 

    Prtimize gelen, bu yazıyı okuyan herkese çok teşekkür ederiz oğlumla :) Umarım herkesin gönlüne göre olur her şey bütün hamişler bebeklerini sağ salim kucaklarına alırlar... İyi haftalar. 




2 yorum:

  1. Çok güzel bir parti olduğu gozlerdennkacmiyor, eğlenceli görünüyorsunuz. Çok güzel bir fikir verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederima

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmenize sevindim :) ayrıca güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim.

      Sil