10 Haziran 2014 Salı

FLORMAR CALCIUM GEL SONUÇ

     Tırnaklarım kendimi bildim bileli çok sağlıklı değildir. Uzama konusunda bir sıkıntım yok ancak çok çabuk kırılıyor ve uç kısımlarında çatlamalar oluyor. Geçen aylarda Flormar mağazasından bu sorunun için kullanabileceğim bir ürün arayışına girdim. Görevli bayan bir kaç öneride bulundu bende tercihimi kalsiyum jelden yana kullandım. İnternet sitesinde " içeriğindeki kalsiyum pantotenat sayesinde tırnakları güçlendirir. Yıpranmalara karşı dayanıklılığı artırarak tırnak şeklinin bozulmasını önler " diye belirtmiş. Kullanımı kolay ojenizden önce sürüyorsunuz. Ben genel de sadece kalsiyum jeli sürüyorum. Memnun kaldın mı diye sorarsanız eh idare eder diyebilirim. Ben daha uzun soluklu sonuçlar bekliyorum sanırım kırılmayan güçlü tırnaklar. Kalsiyum jeli sürdüğüm zamanlarda sıkıntı yok ancak tırnağım da olmadığı zamanlarda çatlamalar devam ediyor. Her hafta mutlaka iki gün kullanıyorum yaklaşık 1 ayı geçiyor kullanmaya başlayalı belki acele ediyorumdur. Yakın zamanda sonuç verir. 


Fiyatı 6,90 tl. Ben alırken indirim de demişlerdi ancak internet sitesinde de fiyatı hala 6,90 tl ?


Kendime Not: Başka ne kullanabilirim araştırmak lazım... 


5 yorum:

  1. Benim de tırnaklarımla ilgili sorunum aynı. En iyi çözüm kısa kalması galiba. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun tırnak sevdamız sayesinde pek mümkün olmuyor :)

      Sil
  2. tırnaklarım gül yapısına sahip ayrıca uzamasında da sıkıntım var şekli de yok ne yapıcam nasıl düzelticem bilimiyorum.

    YanıtlaSil
  3. tırnaklarım gül yapısına sahip ayrıca uzamasında da sıkıntım var şekli de yok ne yapıcam nasıl düzelticem bilimiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BU ÜRÜNDE İSTEDİĞİM HİÇ BİR SONUCU ALAMADIM BEN ARAŞTIRMALARIM DEVAM EDİYOR AMA UZUN SOLUKLU SONUÇLAR PEK MÜMKÜN DEĞİL SANIRIM YEDİKLERİMİZ İÇTİKLERİMİZDE ÖNEMLİ BU KONULARDA

      Sil