21 Haziran 2014 Cumartesi

GÜRAL PREMİER TEKİROVA DA TATİL...

     Bizim için tatil demek dinlenmek, kitap okumak, keyif yapıp havuz başında yatmak demek değil :) Tam tersine o kaydıraktan kay bu havuza koş, aman olmadı partiye katılalım, hangi aktivite var diye dört dönüp yoruluyoruz. O yüzden de otele tıkılıp kalmak pek bize göre değil. Ama yine de mecbur kalıp otelde kalmak zorunda olduğumuz zamanlarda da oldukça geniş çaplı bir araştırma yapıyoruz. 

      Araştırmalarımız sonucunda tam bize göre bir otel bulduk. Herşey dahil konseptiyle oldukça eğlenceli ve keyifli bir tatil geçirdik. Güral Premier Tekirova da. Hoş karşılaması, golf arabalarıyla odalara servis :) yemekler, havuz, akşam yemekleri için özel organizasyonlar birbirinden güzel aktiviteler... 

      Nereye gitsek ne yapsak derseniz öneririm... Biz ETS Tur ayrıcalığını kullandık. İlgileri alakaları için teşekkür ederiz ayrıca. 



Kaydıraktan kay kay öldüm desem yeridir :) Ben pek sevmem ama eşim saolsun durdurmadı :) Yinede itiraf etmeliyim çok eğlenceli :)



Bizim odamız Deluxe Suite idi. Binada 4 daire şeklinde yapılmış odaların arka kısmında özel havuz alanları var. Kalabalıktan kaçmak isterseniz size özel sakin bir alanınız var. Ayrıca içecek servisleriniz de yapılmakta.


Çok temiz bir plaja sahip. Ben Antalya'nın denizini çok taşlı bulduğum için pek sevmiyorum Kuşadası çocuğuyuz nede olsa :)


Odamızın manzarası... 





Dairemizin özel havuzu... 


Resepsiyon kısmında oturma alanları.


Gece anfitiyatroda yapılan gösteri 


Ortak havuz











White party den geriye kalanlar :) 



Odamızda bizi karşılayan ikramlarımız... 

      Çok eğlenmiş olsak ta çok keyifli olsa da sanırım bir daha çocuğumuz olana kadar otel tercih etmeyeceğiz. Daha ziyade kamp ve günlük tur şeklinde konaklamalı bir tatil planlayabiliriz. 


Kendime Not: Neresi olursa olsun eğlence ve keyif bizimle olsun :)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder