19 Haziran 2014 Perşembe

CUNDA DA AŞK BİR BAŞKA...

   Tatilde ne yapsak nereye gitsek diyorsanız ben size yardımcı olayım; CUNDA... Bayıldığım, her fırsatta gitmek için yanıp tutuştuğum, her an küçük bir kaçamakta bile aklıma gelen o muhteşem yer sizinde hayallerinizi süsleyecek. Kesinlikle gidip görülmesi gereken hatta fırsatınız varsa küçük, şirin butik otellerinde kalmanız gereken enfes bir yer Cunda ( diğer bir adıyla AliBey adası ).  

     Cunda'ya gider gitmez birer dondurma alıp çarşısını gezin, sokak aralarında dolaşıp muhteşem evlerin, çiçeklerin resimlerini çekin, değirmene çıkıp biraz soluklanıp Cundaya yukarıdan bakın, sonra dönmeden sahilde mutlaka balık yiyin. Cunda ile ilgili ne anlatırsam anlatayım hepsini internetten bulabilirsiniz.Anlatmaya, dinlemeye, okumaya gerek yok bence ilk fırsatta Ayvalık'a gidin sadece Cunda'yı da değil Şeytan Sofrasını da gezin.

       Bizim objektifimizden bir kaç resim umarım gitmenize vesile olurum :)





Kedisiz Cunda olmaz... 


Çık çık çık... 















Kendime Not; bir daha bir daha bir daha CUNDA.... 


6 yorum:

  1. Ben de bir ek yapayım.Cunda 'da yeni restorasyonu biten Taksiyaris Kilisesi de görülesi bir mekan oldu.Rahmi Koç Müzesi adıyla çok güzel bir yer kazandık.Ayrıca aynı isimli bir kilise Ayvalıkta da var.Onunla ilgili linke isterseniz buradan bakabilirsiniz.http://elyap.blogspot.com/2013/07/ayvalk-ta-tarihe-yolculuk.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Çiğdem Hanım... ben hemen incelemeye aldım linki :)

      Sil
  2. Bir de havası mükemmel bir yer.

    YanıtlaSil
  3. AynI şekilde katiliyorum yazdıklarınıza.

    YanıtlaSil