17 Ağustos 2016 Çarşamba

LOHUSA ŞERBETİ BARDAĞI...


    Hazırlıklar, işler bitmiyor... Geçen hafta annem yanımdaydı, evimi temizledi, oğluşumun kıyafetlerini yıkadı, ütüledik, yerleştirdik, eksik kalan son eşyalar da alındı. Bir tek hastahane çantamız ve bebek bezimi kaldı :) onları da bu hafta yapıcam inşallah. Artık iyice büyüdüğümüz için biraz hareketlerim yavaşladı daha fazla yorulmaya başladım, hafif hafif ağrılarım ve gece uykusuzluklarım başladı, ama bunlar bile güzel geliyor çünkü az kaldığına işaret. Bu yüzden de hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. 

        En son geçen hafta kokulu taşlardan bahsetmiştim bu haftada şerbet için aldığım bardakları süsledim. onları paylaşmak istedim sizlerle ayrıca kapı süsü hazırlığımız da ismine karar verdiğimiz anda biticek ve onuda paylaşıcam sizlerle. Geriye sadece hediye şekerlerim kaldı yapılmadık onlarda inşallah önümüzdeki hafta kızlarla toplanıp yapacağız. Birde mevlit hazırlıkları var ama ona fırsat bulur muyum paylaşmak için bilemiyorum :) 


Gelelim bardak süslemesine. Aslında çok basit hiç birşey yapmadım bile diyebiliriz. Parti malzemeleri satan dükkandan plastik kadeh bardaklardan aldım. Ayaksız 8 cm ayakla 13 veya 11 cm oluyor ( tam hatırlayamadım kusura bakmayın ) 10 lu 3 paket aldım bardakların fiyatı 10 tl. Ben süslemekle uğraşamam derseniz internet üzerinden bu bardakların ister süslenmiş olanlarını isterseniz de bebeğinizin cinsiyetine göre ayak kısımları pembe veya mavi olanlarını seçebilirsiniz. 


Çiçeklerim malum çiçekler :) Her yerde kullanabilirim bunları sanırım. Fiyatlarını hatırlamıyorum ama 10 ar çiçek aldım. çiçekleri tek tek kestim artan tül parçalarını temizledim. 


Çiçekleri sıcak silikon yardımıyla bardakların birleşme noktalarına yapıştırdım. 


    İşte bu kadarr... :) Hastahane odası için şık bir detay olacağını düşünüyorum. Çok fazla şerbet hazırlamayacağım ama yinede konsept olarak mavi kahve ve bej renkleri süper oldu. 

      Dediğim gibi biraz hızlandık hazırlıklar konusunda çok fazlada işimiz kalmadı sadece yarım kalan kapı süsü ve şekerlerimiz kaldı. Allah'ım inşallah hastahane odamızı ve mevlit hazırlıklarımızı da paylaşmayı nasip eder. Başta hamile arkadaşlarıma ve diğer bütün hamilelere sağlıklı güzel aylar diliyorum ve sağ salim kucağımıza alalım diye dua ediyorum.  

    Herkese mutlu haftalar... Yorumlarınızı bekliyorum...





1 yorum:

  1. Salsa Kursu-Türkiye’nin En İyi Salsa Dans Kursu Dans Akademi
    www.danskursu.com.tr/dans-egitimleri/salsa-dans-kursu
    #salsakursu #salsakursları #salsa #salsadansı

    YanıtlaSil