9 Şubat 2015 Pazartesi

SEVGİLİYE NE ALDIM, BEN NE İSTERİM...

   Beylerin korkulu rüyası olan bir özel gün daha sinsi sinsi yaklaşmakta :) 14 Şubat sevgililer günü vatana millete hayırlı olsun efendim :) Sevgilisi olanlara ayrı dert olmayanlara ayrı dert veren bu özel gün aslında sadece erkeklerin değil bayanlarında korkulu rüyası bence. Çünkü bayanlara hediye almak daha kolay çeşit çok ama erkeklere ne alınır gömlek kravat cüzdan parfüm veya elektronik olan herhangi bir şey. Normalde bende kara kara düşünürdüm eşime ne alsam diye ama bu sene hiçççç kafa yormadan hediyesini aldım. Evlendiğimizden beri alacağım deyip kandırdığım ve her seferinde ertelediğim hediyeyi aldım sonunda. 

    Ne mi aldım ?!? İşte...





İON Pure Lp pikap :) Ben güvenli bulduğum için  D&R dan aldım. Zaten çok fazla satışta yok. Nette araştırmalarım sonucu en uygunu ve kalitelisinin İON pikaplar olduğu sonucuna vardım :) Geriye plaklar kaldı. 

   Pikap almasaydım da kocamın seveceğini düşündüğüm bir iki hediye daha vardı kafamda onlarda başka zamana kaldı :) Gelelim benim ne istediğime... :) gönül tabi bir beş taş falan ister ama abartmaya gerek yok tabi :) Şaka bir yana ben bu sene için hiç bir şey düşünmedim. Genelde de eşim benim ihtiyacım olan şeyleri alır veya da beraber güzel bir tatil organize eder. Tatil evlilik yıl dönümümüze kaldı işlerin yoğunluğundan dolayı oyüzden hiç bir fikrim ve düşüncem yok. Bakıp görücezzz :) 





2 yorum:

  1. Merhabalar blogunuzu henuz kesfetmis bulunmaktayim,Banada beklerim ;) Bu arada plak calarlar ile ilgili bi yazi yazmistim gecen gun bende cooookkkk severim ❤ Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Hemen ziyarete geliyorum blogunuza.
      Sevgilerle....

      Sil