20 Şubat 2015 Cuma

MİGROS SEVGİLİLER GÜNÜ İNDİRİMİ...

   Sevgililer günü sayesinde sadece sevgililerimiz, eşlerimiz için değil kendimiz içinde oldukça masrafa girdik :) O özel gün ve geceye hazırlık için yapılan harcamalar, fırsat bu fırsat diye indirime girmiş diye alınan parçalar, hepsi bize ilerleyen zamanlarda yol su elektrik olarak geri dönmez umarım :) Şahsen ben çok masraf yapmadım kendim için. Ama migrosda bakım ürünlerinde ki indirime de kayıtsız kalamadım ve bir kaç parça kaptım :) 

     Neler mi aldım, İşte... 


İlk olarak Nivea köpük temizleyici aldım. Kullanımı çok kolay henüz bir iki kere kullandığım için sonuçlarından bahsedemeyeceğim size ama ben sevdim. Tek sorun hemen bitecek gibi görünmesi :) 8,95 tl. 



Loreal in kusursuz makyaj temizleyicisine olan aşkım yüzünden tamamlayıcı ürünlerini de almak istedim. Banyodan sonra, işten eve geldikten sonra pamuk yardımıyla cildimiz temizliyorum. 8,95 tl


Son olarak ta Loreal tonik. Temizleyiciyi kullandıktan sonra pamuk yardımı ile uyguluyorum. Benim cildimi biraz fazla yakıyor uygularken bir kaç kullanımla geçmezse bırakacağım kullanmayı :( 8,95tl


   Çok fazla almadığımı söylemiştim bir çırpıda bitti :) Herkese temiz ışıl ışıl bir cilt ve güzel hafta sonları diliyorum :) 


2 yorum:

  1. inidirim gördük mü dayanamıyoruz :)

    bu arada yeni bloguma beklerim :) http://buseilehayat.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç bir zamanda dayanamayacağız :) :)

      blogunuz hayırlı olsun...

      Sil