7 Temmuz 2014 Pazartesi

TANIŞTIRAYIM ...

    Cuma gün ki yazımın ardından hafta sonu üşenmeyip kolyelerimin fotoğraflarını çektim sizler için. Nereden aldım ne kadara aldım veya nasıl yaptım hepsini fotoğrafların altında bulabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım :)


En beğenerek aldığım ve kullandığım kolyelerim yukarıda görmüş olduklarınız ve hepside Stradivarius dan. 1. bu sezon başı indiriminden almıştım fiyatı 15 tl. 2. Geçen sene aldım 35 tl 3. yine bir indirim sırasında almıştım 5tl 4 sanırım en çok kullandığım kolyem diyebilirim fiyatı 40 tl. 5. indirim indirim indirim 5 tl :)



1. Forever Newden geçen sene almıştım orjinali sarı renkti ancak kullanmadığım için siyah oje ile rengini değiştirdim fiyatı 20 tl. 2. Bu rengarenk kolyem de bu sene ki doğum günü hediyelerinden biriydi arkadaşım Koton'dan almış fiyatını bilmiyorum. 3. Defactodan bir iki ay önce aldım fiyatı 14tl. 4. Ben pek beğenmesem de eşim çok beğendiği için aldığım kolye Pull and Bear dan 16tl 5. ne zaman aldığımı hatırlamıyorum Sakaryadaki bir bujiteriden almıştım 17 tl.

1. En son aldığım Zara da ilk gördüğümde bayıldığım ama fiyatının çok geldiği kolyem Aliexperss sayesinde 8$ sahip oldum :) 2. Karı koca alışveriş yapmaya bayıldığımız H&M den 5 tl. 3. Geçen sene İstanbuldan taşınmadan instagramda takip ettiğim Pelin Aksesuarın Eminönü'ndeki mağazasından aldım 25tl. 4. Can dostumun kolyesi onda gördüm beğendim saolsun oda bana hediye etti :) 5. Ne zaman ne kadara aldığımı hatırlamadığım kolyem. 

1, 3, 5.  Bu sene ki zincir modasının bendeki etkileri :) Sakarya daki bir mağazadan aldım üçünüde fiyatları 3,5 tl idi. 2. Kurabiye canavarı hastası bana canım eşimin hediyesi :) 4. Markafoniden geçen sene 19 tl ye almıştım. 

Son olarakta benim yaptığım kolyelerden bahsedeyim size :) 1. Bu kolyem cuma günkü yazımda paylaştığım siteden görüp beğendim ve denedim :) Renkli çengelli iğne bulmakla uğraşmadan evdeki yeşil sprey boya ile çengelli iğneleri boyadım kuruduktan sonrada kafama göre boncukları dizdim... Maliyeti 3 tl. 2. İnternette görüp denediğim bir model ve çok basit boncukları diz ve birleştir :) maliyeti 3 tl. 3. İkea nın Pyssla boncuklarından anahtarlık broş küpe kolye her şey yapmak mümkün son yaptığım bulut kolyem. 4. Sadece kolye ucu ve deri maliyeti 1,50 tl :) 5. Yine cuma günkü yazımda  bahsettiğim kolyelerden biri evde kullanmadığım inci kolyem üzerine bir kutu çengelli iğneyi geçirdim kıyafetlere biraz takılıyor ama dikkat çekici değişik bir tasarım :)


     İşte benim severek kullandığım bayıldığım aşık olduğum kolyelerim. Umarım sizlerde beğenmişsinizdir. Yenileri eklenecek bir kaç tane yapmaya çalıştığım yeni kolye var inşallah bitince paylaşırım sizlerle. 


Kendime not: Devamı gelsin lütfen :)

2 yorum:

  1. Ayyy kolyeleeeerrr:) Hepsi harika ama benim favorim sarılar. Ben de genelde Pelin Aksesuardan alıyorum Markafonide filan indirime giriyo.Aliexpresten çok beğendiğm şey oluyo ama cesaret edemiyorum doğrusu gümrükte filan takılabiliyomuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim :) Pelin aksesuarın internet satışından hiç alışveriş yapmadım mağazasını bildiğim için bakıp almak daha güzel oluyor. Aliexpressden iki kere alışveriş yaptım herhangi bir sorun olmuyor yüksek fiyatlı ürünler olmadıktan sonra gümrükte takılmıyor bildiğim kadarıyla...

      Sil