8 Temmuz 2014 Salı

EVLENİYORUM...

    Bu başlık bana pek uymadı sanırım evleneli dün tam 2 sene oldu bile... Evlilik yıl dönümü konusunda oldukça şanslı bir çiftiz (kendi açımdan demeliyim) 7 Temmuz nikah tarihimiz 28 Eylül de düğün tarihimiz (tayin için biz memurların kaçınılmaz 2 yıl dönümleri oluyor). Dün de nikah yıl dönümümüz idi, gerçi biz 28 Eylülü kutluyoruz ama sosyal medya üzerinden küçükte olsa eşimle bir kaç paylaşımda bulunduk :) ve ben yine dayanamayıp bütün nişan, nikah fotoğraflarımıza tek tek bakıp iç geçirdim her sene tekrarlansa keşke aynı seremoni diye (sadece ben değilimdir dimi düğününe doyamayıp tekrar yapmak isteyen)... 

     Tekrar düğün yapmak istiyorum evet ama nasıl bir düğün yapmak istiyorum? asıl soru bu. Eşim düğün yapmak istemiyordu.Sade bir nikah ve sonrasında da dostlarımızla gece boyu coşup eğlenebileceğimiz bir parti taraftarıydı (ben de isterdim tabii ki). Ama işin içine aileler girince (benim ailem) bu pek söz konusu olmadı maalesef. Ailenin tek çocuğu olmanın zararı diyebilirim sanırım. Bizde mecbur da olsa bir düğün yaptık ama ne eğlendik ne eğlendik anlatamam :) Yine de bir daha düğün yapsam nasıl yapardım sorusunun cevabını vermek için bu yazıyı yazıyorum :) Bir daha düğün yapsak nasıl olurdu... Cevabı aşağıda :)


      Öncelikle gelinlik baktım kendi gelinliğimi de çok severek ve beğenerek aldım ve giydim (Oleg Cassiniden almıştık) ama yinede sonuçta bu bir hayal :) kendime yeni iki gelinlik beğendim. Neden iki derseniz bir nedeni yok :) ikisine de bayıldım...  


Bu ilk gelinliği görünce vuruldum desem yeridir. Pronovias'ın Atelier 2015 erken sezon gelinliklerin den biri. Sade, şık ve bence gösterişli. 


İkinci gelinlik ise yine Pronovias dan 2014 Ateleir tasarımı...  

     Gelinlikler tamam. Gelin çiçekleri içinde daha önce blogda bahsettiğim çiçeklerden beğendim (buradan)


     Ben düğünümde düz bir gelin ayakkabısı tercih etmiştim. İyi ki düz olmuş yoksa o kadar hoplamaya zıplamaya o ayaklar ne olurdu düşünemiyorum. Ama bu sefer çok beğendiğim 2 ayakkabı var gelinliklerle uyar mı uymaz mı diye düşünmeden beğendiğim (sonuçta hayal kuruyorum istediğim gibi giyerim dimi :) ) 



Nr.39 markasının bu gelin ayakkabısını 2 sene önce beğenmiştim :) 


Fotoğraf çekimlerinde Melissa'nın bu renkli ayakkabılarını kullanmayan gelin yoktur sanırım. 


Düz simli bu ayakkabı da bonus olsun. Ben bayıldım... 

     Gelin hazır bence :) saç makyaj konularına girmiycem :) Sade bir saç, şeftali tonlarında biraz ışıltılı bir makyaj bence yeterli. Düğün mekanına gelince benim hayalim her zaman bir Beach Wedding di :) 


Pembe yerine sarı renkleri hayal edin... 




     Daha ne olsun :) Mekan ve konsept hazır :) Balayına da karar verdim çoktan. Biz balayına Güral Premier Tekirovaya gitmiştik (yazısı burada). Çok da memnun kamıştık. Ama bu sefer İtalya'ya gitmezsek ayıp olur :) 



    İşte bu kadar :) hayallerimde ki gibi bir düğün ve balayı olacak :) Komik bir durum olduğunun farkındayım sanırım oruç başıma vurdu. Ben hayal ederken çok eğlendim sizde evliyseniz yeni bir düğün evli değilseniz de gelecekteki düğününüzü planlaya bilirsiniz... 

Kendime Not: ben sana ne diyim :) 














2 yorum:

  1. Bizim de öle iki yıldönümümüz var tayin için martta nikah kıymıştık mayısta evlendik ama mayısı kutluyoruz biz de:) Ama ben bidaha istemem doğrusu çünkü ben çok stres yapmıştım ya.Evi bile fotoğraflarla tuttum devamli ankaraya gidip gelemiyodum izin alıp,yok ev nasıl,yok tayin çıkcak mı öleydi böleydi eridim resmen stresten.Gerçi bidaha düğün yapcak olsam bu kadar kasar mıyım hiç sanmam:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Durumumuz aynıymış bende Ankarada oturuyordum eşim İstanbulda herşey telefon ve maille halletmeye çalıştık olmadı bende gittim bazı hafta sonları hallettik birde düğünümüz Aydın da oldu yani ikimizle de alakasız bi yerde :) ama Allah'a şükür hiç bir sorun çıkmadı ve gayet güzel geçti. Tabii bunu düğünden 2 sene sonra söylemekte farklı bir durum :)

      Sil