10 Temmuz 2014 Perşembe

BEKLENEN YAZ GELDİ....

  Beklenen bir türlü gelemeyen yaz iki gündür teşrif etmiş bulunmaktalar şehrimize... Sefalar gelmiş hoş gelmişler ama o kadar çağırsak ta ramazan ayında bu kadar sıcaklar insanı zorluyor valla. Bir de tatile gidememiş olan biz garibanlar var. Neyse ki bayrama ve dolayısıyla bizim bayram sonrası tatil planlarımıza az kaldı. 

     Tatile az kalınca bikini mayo incelemelerine başladım şahsen. İnstyle dergisinin sitesinde bir kaç kombin beğendim, bir kaç kombinde saolsun canım pinterestten :) Geçen sene aslında bikini alışverişimi yapmıştım Oysho'dan beyaz bir bikini, Koton'dan da pembe neon renk bir bikini aldım ama bu sene de Penti'nin bikinilerin de gözüm kaldı.




Üst kısmı çapraz şeritli bu bikini favorilerimden... 





En çok beğendiğim kombin ise neon üst ve siyah altın olduğu bu bikini kombini. Bende bu tarz bir bikini düşünebilirim veya eldekilerle bu şekilde bir kombin olabilir sanırım.





   Umarım sizin de beğendiğiniz bir kaç ürün olmuştur paylaştıklarım arasından. Tatilde olanlara ve yeni gidicek olanlara iyi tatiller dilemek istiyorum kıskançlıkla :) Bol bol eğlenilsin yüzülsün güneşlenilsin ve mutlu olunsun efendim... 

Kendime Not: Penti'ye bakmayı unutma.



2 yorum:

  1. Ay hepsi harika Nerminciğim ama ben üstte siyah çicekli bikini var ya ona bayıldım. Plaj elbisesi de harika. hepsi de çok güzel. Ben hepsini istiyorum bunların, ya sen?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen üstünde birde küçük taş işlemeleri var çok şık bence de. Bende isterim almak ama $ üzerinden fiyatları oldukça pahallı modeller. Ama ben bugun Penti ye gittim bir kaç model beğendim hemde %50 ye varan indirimler var bir kaç üst almaya karar verdim. Sende bir göz gezdir derim Nermincim :)

      Sil