25 Mayıs 2015 Pazartesi

H&M KOZMETİK İNDİRİMİ...

    Yeni bir hafta yeni yorgunluklar... Hafta sonundan kalan yorgunlukları saymıyorum bile. Ne güzel hep yorgunum :) Hafta sonu süper bir teras partisi yaptık, çok keyifliydi bizce. Umarım gelen arkadaşlarımızda aynı şekilde düşünmüştür. Çok fazla fotoğraf çekemedim o gün ama daha sonra bir iki fotoğraf paylaşacağım sizlerle. Bugün H&M de ki müthiş kozmetik indirimden bahsetmek istiyorum. Cuma günü öğle arası fırsat bulup avm ziyareti yaptık arkadaşlarla birde ne görelim geçen hafta aldığımız 8.95 tl olan eyeliner 3 tl :O bakmaya devam ettik bütün kozmetikler inanılmaz indirimde bence yedeklemek için bile olsa bu fırsatı kaçırmayın diyorum ve benim aldıklarımla sizi başbaşa bırakıyorum :D


kendinden yapışkanlık tırnakları çok beğendim uygulaması çok kolay ancak devamlı bastırmak zorunda kalıyorsunuz ve çok çabuk çıkabiliyor. Ama duruşları muhteşem daha sonra yapışkanla yapıştırıp kullanmayı deneyeceğim 3 tl (normal 9,95 tl)



Çok fazla renk seçeneği var ojelerde ama bende çoğu olduğu için ve kullanabilecek olduklarımdan seçmek istedim 1tl (normal 6,99 tl)


Golden rose pudra kullanıyorum normalde bitmek üzere olduğu için birde bunu deneyelim dedim. ( normal 14,99)


Allık normal 9,99 dan 3tlye inmiş (tırnaklarım nasıl :) )


8,95 e daha önce almış olduğum eyeliner. Kullanımı çok kolay kolay kolay çıkmıyor.


kahve tonunda olduğunu daha sonra farkettiğim ama 1 tl nolcak dediğim göz kalemi :) (normal fiyatı 4.95 tl).

Kozmetik harici bir arkadaşımla beraber ziyarete giderken çocuklar için aldığımız 1-2 parça var onları da paylaşmak istiyorum sizle.


6-9 ay için tişört 14,95 tl şort 24,95 tl. 


1 yaş üstü için tişört 10 tl şort 15 tl (indirimde)


Elbise 24,95tl ayakkabı 24.95 tl toka 9,99 tl. 

   Oldukça karlı bir alışveriş oldu :) sizinde eksikleriniz varsa ve bulunduğunuz şehirde H&M varsa kaçırmayın bu fırsatı. 

     Yorucu geçecek haftanızda bol bol soluklanabilin inşallah :) 





2 yorum:

  1. N e zamana kadar devam edecek acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım 1 hafta daha devam edebilir. H&M kozmetik koleksiyonunu yeniliyormuş o yüzden ürünleri bitirmeyi hedefliyor sanırım.

      Sil