25 Kasım 2014 Salı

YILBAŞI PİNLERİ :)

  2015 e girmek için şunun şurasında ne kaldı 36 güncük :) Göz açıp kapayana kadar geçecektir eminim. Bu sene evde arkadaşlarla küçük bir parti yapmayı düşünüyoruz bakalım nasip kısmet :) Yaparsam bütün aşamalar burada olacak tabii ki. 

    Yılbaşına kadar eğer imkanım olursa her hafta bir yılbaşı yazısı paylaşmak istiyorum hem size hem de bana fikir olması açısından. Tabii sizinde önerilerinize açığım :) Planlanmış bir program yapmadım ama pinterestte gezinirken hediye paketleme ve etiketlere dair çok hoş şeyle buldum ve ilk hafta bunları paylaşmak istedim sizlerle. 






Hediye almayı, parıltılı hediye paketlerini açmayı sevmeyen yoktur sanırım aramızda :) Ben hiç bir zaman janjanlı bol pırıltılı hediye paketlerini sevmemişimdir bu yüzden de değişik paketleme seçeneklerini gözden geçirmeyi çok severim. Yukarıda ki resimlerde gördüğünüz gibi sade ama tek bir noktayla kişileştirilmiş, özenilmiş, uğraşarak ayrı bir değer katılmış paketler her zaman daha değerli olmuştur. O yüzden sizede tavsiyem özel günlerde sizin için sıradan olmayan insanlara sıradan hediye paketleri vermeyin :) 










Bunlarda çıktı alıp paketlemede kullanabileceğiniz renkli eğlenceli etiketler ve bir kaç tanede kendinizin yapabileceği etiket örneği. Sanırım ben düğmeli kardan adamı deneyeceğim :) İllaha ki çıktı almanıza da gerek yok çizim yeteneğiniz iyiyse kendi etiketlerinizi  kişiye özel hazırlayabilirsiniz de :)  

    Umarım fikirler hoşuna gitmiştir ve denemeye değer bulduklarınız olmuştur. Bir sonraki yılbaşı yazısında görüşmek üzere :) 

Kendime Not: düğmeli etiketi yapılacaklar listesine ekle :)




2 yorum:

  1. Merhaba,
    4.resimdeki aletler satılıyor mu?Satılıyorsa nasıl temin edebiliriz ve adları nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Zeliha hanım benim bildiğim kadarıyla satılıyor. İsimlerini tam olarak bilmiyorum ama http://www.konseptparti.com/ da bulabilirsiniz veya büyük kırtasiyelerden temin edilebilir.

      Sil