12 Ocak 2015 Pazartesi

NELER İZLEDİK / 3

   Geçen iki hafta boyunca evde tv izlemedik desem yeridir. Kar dolayısıyla çalışmayan kanallar ve Türk dizilerinin saçmalamakta ki ısrarları dolayısıyla kendimizi filmlere verdik. Hem dvd hem internet derken eski yeni oldukça güzel filmler izledik. Neredeyse izlediğim bütün filmlere bayıldım desem yeridir :) yinede içlerinden en beğendiklerimi seçeceğim sizin için. 


Film İMDb den 6,9 almış. ama bence 8 lik bir filmdi. Oynayanların yaş ortalaması düşük olsada performansları gerçekten çok iyiydi. İkinci filmini sabırsızlıkla bekliyorum. Film hakkında ipucu veremiyorum direk konuya girmekten korkuyorum :) Ama kesinlikle izleyin.


Yargıç ilk olarak konu olarak baktığınızda filmden pek birşey beklemiyorsunuz. Bir baba ve oğul yıllardır birbiriyle anlaşamayan ikili bir gün hiç istemedikleri bir dava yüzünden bir araya geliyor. Film dram olarak daha ağır aksiyon macera beklemeyin. Ama oldukça güzel bir film. ZAten Robert Downey Jr. kötü olduğu bir film var mı ?? tartışılır. İMDb den 7,5 almış.


Çok yumuşak çok eğlenceli çok hareketli ve çok güzel bir film. Hintli Hassan'ın Fransanın en iyi şefi olması yolundaki muhteşem savaşını anlatıyor film. İmdb den 7,4 almış. Kesinlikle tavsiyemdir. 


Aksiyonu bol, şaşkınlığı bol bir film Adalet. Bazı sahnelerinde resmen ağzım açık kaldı. Denzel Washington muhteşem ötesiydi. İmdb den 7,3 almış. ama 10 numara filmdi gerçekten. Şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum. 


    İzlediğim filmler bu kadar değildi tabii ki ama en beğendiklerim en izlenilebilir olanları bence bunlardı. Sıkıntıdan uzak akıcı zamanın nasıl geçtiğini farketmeden izlediklerim. Umarım sizlerde beğenirsiniz. 

                                                     İYİ HAFTALAR HEPİMİZE... 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder