5 Haziran 2014 Perşembe

DÜĞÜN SEZONU AÇILIYOR. EYVAHH NE GİYSEM !!!

    Yağmurlu havaya inat içimdeki bütün bitmek bilmeyen sıkıntıya inat içimi ısıtacak bir şeyler yapmak istedim ve sabah sabah bir çok siteye girip kendime yaz düğünlerine hazırlamaya karar verdim. Bu yaz sonunda en iyi arkadaşım evlenecek. Hal böyle olunca iş bir tık daha zor ve içinden çıkılmaz bir duruma geliyor sanki. Nerede olacak diğerleri ne giyer ki aman siyah giymeyeyim uzun mu olsun kısa mı... Kafamda deli sorular birde genç neslimiz mezuniyet geceleri için elbise stoklarını bitirince... Ee yavrucum ben ne giyicem ??!!??    
   İstediğim her mağazayı bulma lüksüm yok maalesef yaşadığım şehir de yine de küçük butikler yeterli çeşitliliği sağlıyor bir nevide olsa. Neyse kendime göre bir kaç model beğendim Allah'tan bulabileceğim mağazalardan. 

Roman 239 tl 


Roman 764 tl


Lidyana Özlem Ahıakın 1440 tl


Roman ( fiyatını bilmiyorum malesef )


ADL 500tl


ADL 500 tl



Roman 594 tl 


Ve başlayalım benim favorilerime... Emilia Clarke Game Of Thrones in Khaleesi si resmen bayılıyorum bu hatuna Emmy ödül töreninde ki bu elbiseyi bulamam belki ama terziler öldü mü ?!? 




O olmazsa bu olur :) 


Ben çok sevsem de bu elbiseyi arkadaşım ve eşim bana yakışmayacağını söyledi ama yine de bir seçenek :) Madameamourr facebook sayfasından ulaşabilirsiniz. 



Nedret Taciroğlu 


Petra Nemcova nın Cannes ödül töreninde ki elbisesi bize ilham oldu ve canım dostuma farklı rengi nişanında eşlik edicek. 


 Kendime Not: Tekrardan sıkı bir rejime başlasan çok iyi olur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder