29 Eylül 2014 Pazartesi

YIL DÖNÜMÜMÜZ... ZELİŞ ÇİFTLİĞİ

   28 Eylülde 2012 de dünya evine temeli sağlam, mutluluk ve eğlence dolu çok güzel bir adım attık. Bu senede bu adımımızın 2. yılını kutladık :) Zaman nasıl geçti biz 2 seneyi hangi ara bitirdik hiç bir fikrimiz yok :) Ama çok güzel ve mutlu geçti. Bu haftasonuda evlilik yıldönümümüz kutlamak için fazla uzaklaşmadan keyifli bir kaçamak yapmak istedik ve Sapanca da Zeliş Çİftliği' ne gittik. 

    Doğayla iç içe Sapanca gölü manzaralı bir dağ evi aslında Zeliş Çiftliği. Yazın ayrı, kışın ayrı guzel olduguna eminim. Ayrıca içten ve güler yüzlü personeli sayesinde hiç yabancılık çekmeden hoş sohbetler gerçekleştirebileceğiniz harika bir mekan. Daha fazla anlatmadan bizim gözümüzden Zeliş Çiftliğini sizlere aktarmak istiyorum... 


Arabanızı park ettikten sonra böyle güzel yeşillikler içinden geçerek restaurant ve konaklama alanına varıyorsunuz.









Bizim kaldığımız oda ve balkonumuzdaki nefis manzara.... Zeliş çiftliği 3 katlı bir ev aslında. her katında sanırım 4er odası mevcut. Giriş katında salon ve şömine var.




Böyle bir yerde kendinizi nasıl eviniz de hissetmezsiniz... 


Gerçekten mezeler ve ortam muhteşemdi. Sabah kahvaltısı da açık büfe. Nefis kekleri ve börekleri var benden söylemesi...  


Buda Obi :)



Merdivenlere bayıldım.... 

    Tek kelime ile çok güzel bir haftasonu yaşadık. Öncelikle canım bir tanem eşime teşekkür ediyorum:) sonrada Zeliş Çiftliği çalışanlarına. Bol yağmurlu, güzel, keyifli bir haftasonuydu. Sapancaya yakın bir yerler de oturuyorsanız bence mutlaka gitmelisiniz. Sessiz sakin bir gün geçirmek için muhteşem bir yer.

Kendime not: Kışında gitmek için fırsat kollayacağım. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder